Hírek

Pályázati feltételek, és űrlap

A 2012-es táborokhoz a pályázati felhívás letölthető innen: http://tabor.apostoli.hu/upload/doc/felhivas2012.pdf
A kedvezmény igényléséhez szükséges űrlap letölthető itt: http://tabor.apostoli.hu/upload/doc/urlap2012..pdf Tovább »

Felhívás

A Talentum alkotótábor önálló táborként nem kerül megrendezésre, hanem az Útjelző táborral egy időben lesz megtartva a grafikai szak! Tovább »

Pályázati felhívás

A Békesség Szigete Alapítvány pályázatot hirdet a Békesség Szigete Hitmélyítő táborban megvalósuló rendezvényeken történő kedvezményes részvételre. Tovább »

Beszámoló a Zenei táborról - 2010

Hálásak vagyonunk Istennek és mindazoknak a testvéréknek, akik hozzájárultak, hogy idén is megrendezésre kerüljön az Egyház Zenei tábor. A tábort 2010 július 27-augusztus 6. tartottuk, szorosan az Ifjúsági kórus próbáját követően. Tovább »

Beszámoló a Zenei táborról - 2009

Az Úr Jézus csodálatos szeretete és kegyelme által 2009. július 28-tól augusztus 7-ig zene táborban vehettünk részt a súri Békesség Szigete Hitmélyítő Táborban. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Békesség Szigete Alapítványnak a segítő támogatásáért, így a nehéz anyagi helyzetben levők számára is lehetőség nyílt a táborban való részvételre a zenei tudásunk továbbfejlesztésére. Tovább »

Nyári kóruspróba - 2009

Hálásak vagyunk az Úrnak, hogy idén is adott lehetőséget arra, hogy megrendezzük Súron a nyári kóruspróbát. Augusztus 21-23-ig tartott, de sokan már előző délután is ott voltak. Ez alkalommal körülbelül negyvenen jöttünk össze, hogy felkészüljünk az őszi evangelizációs istentiszteletekre. Tovább »

Gyermektábor 2008 - Íme kiment a magvető vetni

Istenünk kegyelméből az idén is megtarthattuk a gyermektábort a Súrban a Békesség Szigete Táborban július 5-12 között, több mint ötven résztvevővel. A téma ezúttal Isten Igéje volt. A napirend hasonló volt a korábbi táborokon megszokotthoz. Tovább »

Őszi munkák

2008. október 27.- én a Tábor területén őszi munkák elvégzésére került sor, 9 pécsi, és 1 súri testvér közreműködésével. Tovább »

Események

Galéria