Hírek

Beszámoló a Zenei táborról - 2010

Hálásak vagyonunk Istennek és mindazoknak a testvéréknek, akik hozzájárultak, hogy idén is megrendezésre kerüljön az Egyház Zenei tábor. A tábort 2010 július 27-augusztus 6. tartottuk, szorosan az Ifjúsági kórus próbáját követően.

Közel hetven, diák és tanár vett részt a rendezvényen. A hangszeres órák, a kamara csoportok és a kórus próbák jó lehetőséget adtak, hogy zenei tudásunkat bővítsük és Istent dicsérjük énekkel és zenével. Az Úr kegyelméből részt vehettünk a Súri gyülekezet istentiszteletein is. Ezek az alkalmak nagyon áldottak voltak, mert közösen adhattunk hálát és dicsérhettük Istenünket. Minden reggel áhítattal kezdtünk, ahol több testvér is szolgált Isten igéjéből. Közvetlenül ez után reggeliztünk, így mind a testi mind a lelki táplálék meg volt, hogy az egész napi programokhoz és gyakorláshoz erőt vegyünk magunkhoz.
Szombaton Csatkára mentünk kirándulni, de a hangszerek aznap sem pihenhettek. A fúvószenekar szabadtéri zenével szolgált a többi táborlakó és ott lévő emberek felé. A Súri Művelődési Házban megtartott záróünnepélyen, kb. 150 hallgató előtt előadhattuk, amit a 10 nap alatt megtanultunk és így dicsőíthettük az Urat és örömet szerezhettünk hallgatóinknak. Az Úr gazdagon megáldotta a táborban eltöltött időt. Úgy gondolom minden táborlakó nevében mondhatom, hogy jó és áldott táborozás volt. Buzdítok minden vágyakozót, aki hangszeren tanulna, hogy jövőre jelentkezzen.Ifj. Pásztor József« Vissza

Események

Galéria