Hírek

Pályázati felhívás

A Békesség Szigete Alapítvány pályázatot hirdet a Békesség Szigete Hitmélyítő táborban megvalósuló rendezvényeken történő kedvezményes részvételre.

A következő rendezvényekre van lehetőség pályázatokat beadni: egyházzenei tábor, gyermek tábor, idősek tábora, alkotó tábor, útjelző orsz.ifj.tábor.

A táborban rendezvényi időn kívüli üdülésre van lehetőség, melynek támogatására is lehet pályázatot benyújtani. Mind azok pályázatát várjuk, akik valamely rendezvényen szeretnének részt venni és anyagi helyzetük miatt ráutaltak a támogatásra.

Az elnyerhető támogatás mértéke a részvételi díj 25%> 50%> 75> 100%.

Az alapítvány kuratóriuma az el nyerhető összeget a fentiekben közzétett mértékre változtatta. Így több pályázó kaphat támogatást.

A nyerteseknek nem kell befizetniük az elnyert támogatásnak megfelelő összeget, hanem az alapítvány juttatja el azt a szervezőkhöz.

A pályázatnak tartalmaznia kell a következőket: minden pályázónak névre-szólóan pályázati űrlapot kell kitölteni. Az új pályázati jelentkezési lap lehetővé teszi az egy családból több jelentkező számára, az egy lapon való jelentkezést. Kérem a testvéreket ezt a lapot használják. A jövedelemigazolásokat és más egyéb szöveges indoklást elegendő csak egy példányban mellé csatolni. Az összes iratot lehet egy borítékban postára adni. A pályázati űrlap elérhető a gyülekezetek lelkipásztoránál és letölthető itt az egyház honlapjáról (www.apostoli.hu) és sokszorosítható kellő számban.

Ebben az évben 650. 000 Ft. áll rendelkezésre, erre a célra, amely az érvényes pályázók között lesz felosztva.

A pályázat beérkezési határideje: 2011. május 15. A megadott időn túl érkező pályázatokat nincs módunkban figyelembe venni.Fontos a határidő betartása az eredmény kihirdetése miatt.

A pályázatokat csak postai úton lehet benyújtani a következő címre: Széles János 3556 Kisgyőr, Arany J. út. 9.

A pályázatokat az alapítvány kuratóriuma által meghatalmazott bizottság bírálja el. Az elnyert pályázatokról mindenki értesítést kap postai úton. (A tábor foglaltsági beosztás megtalálható az országos rendezvény programjában.)

A pályázattal, kapcsolatos kérdésekkel Széles János testvért keressék: 06-20-429-5926 (flotta).

Az alapítvány kuratóriuma megbízásából, Széles János testvér

« Vissza

Események

Galéria